Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

ASAP x Romanian Design Week 2020

11-20 Septembrie, 2020 / 10:00-19:00 / Combinatul Fondului Plastic

Cu toate că a fost o provocare mai mare în anul de grație 2020, suntem entuziasmați că Romanian Design Week, cel mai mare festival din țară care promovează creativitatea și inovația ca motor al unei dezvoltări sănătoase, are loc și în acest an, timp de 10 zile, la Combinatul Fondului Plastic.  

Într-o mare de energie și dinamism, veți descoperi și cele 4 modele inovatoare de mese de ping-pong, care au câștigat proiectul lansat de ASAP tinerilor arhitecți și designeri.  

Pentru ASAP, brief-ul a constat în regândirea jocului, atât din punct de vedere al conceptului creativ, fapt ce a dat mână liberă în privința schimbării regulilor, dar mai ales din punctul de vedere al materialelor folosite la realizarea în sine a mesei. 

Agnes Luks, Ștefan Ghenciulescu, Andrei Borțun și Cosmina Goagea au jurizat concursul și au ales 4 proiecte, care urmează a fi implementate de echipele creatoare, sub îndrumarea lui Justin Baroncea.

Nu numai că o să fie expuse în cadrul RDW, dar poți să dai și o paletă alături de prieteni, păstrând distanța socială, desigur.  

Salvează datele în calendar sau chiar aici, direct în contul tău. Nu e de pierdut, e de văzut și de încercat! 

(ping + x [m] + pong)^manivelă

 

Mondrian Brick Table

 

Ping-pong+6