Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

ASAP x DIPLOMA 2020

02-11 Octombrie, 2020 / 10:00-22:00 / Combinatul Fondului Plastic

Dacă ai auzit de Festivalul DIPLOMA măcar o dată în ultimii 7 ani de la lansare, atunci știi că e musai să vii să vezi care-i treaba! Dacă nu, află că este un festival unde se prezintă peste 90 de proiecte de… oh well, diplomă ale noii generații de artiști, arhitecți și designeri. Ce e și mai bun e că anul ăsta îți dăm și noi niște motive să vii la eveniment! 

Noi suntem la fața locului cu cele 4 mese de ping-pong reinterpretate, despre care poți citi mai multe aici, dar mai avem niște ași în mânecă. We always do! Pentru că vrem să-ți hrănești activ latura creativă, aducem stencil-ul ASAP ca să ți-l pui tu singur pe ce vrei. Literally, pe ORICE din garderoba ta. Textil să fie. Așadar: tricou, tote bag, hanorac, bluză, geacă, fular, you name it, you do it, you enjoy it!

Simplul fapt că-ți dai hainele cu spray te va înscrie la concursul prin care poți câștiga merch ASAP. Punem la bătaie 5 TRICOURI și 5 HANORACE, pe care știm că le așteptați de mult, mult timp.  

 

CUM TE ÎNSCRII ÎN CONCURS 

1. În perioada 8-11 octombrie, inclusiv, aduci la festivalul DIPLOMA ce vrei tu din garderoba proprie și îți imprimi stencil-ul ASAP chiar acolo, în cadrul evenimentului. Noi venim cu spray-uri și sfaturi de cum să iasă bine (vezi câteva chiar mai jos), dar de făcut, ți-l faci tu - ca să fie și fun.  

2. Faci o poză pe loc la ce-ai făcut. Dacă vrei să-l ții pe tine sau pe lângă, e alegerea ta.  

3. Intri aici, pe site-ul asap-romania.ro, și-ti faci un cont aici (cu adresă email validă, că doar așa te putem contacta apoi, dacă vei câștiga). Dacă ai deja, te loghezi aici.  

4. Urci poza sau GIF-ul cu opera în CONTUL MEU, la secțiunea EXPRIMĂ-TE, cu titlul “Concurs DIPLOMA”.  

5. Te asiguri în CONTUL MEU, la secțiunea IMPLICAREA MEA, că ai urcat poza, pentru că doar așa te înscrii în concurs.

6. Luni, 12 octombrie, are loc tragerea la sorți. Anunțăm câștigătorii aici și pe Facebook și Instagram.

Din păcate, de data asta ne adresăm celor care au cel puțin 18 ani. N-avem ce-i face, că dacă puteam, făceam să fie frumos pentru toți. Ne revanșăm data viitoare! Parcurgeți regulamentul complet aici.

CUM ÎȚI TAGGEZI ASAP PE HAINE

1. Dă-i tag offline unui obiect textil din garderoba ta, cu ASAP.

2. Pune o hârtie de copt sub suprafața textilă pe care vrei să o imprimi.

3. Așază stencilul ASAP pe suprafața textilă pe care vrei să o imprimi.

4. Agită bine tubul de spray și aplică o cantitate suficientă de vopsea la 15-20cm distanță.

5. Pentru rezistență la spălare, fixează vopseaua cu fierul de călcat. Așază suprafața pictată între două hârtii de copt și treci deasupra cu fierul de călcat încălzit în prealabil la 120°C.

6. Așteaptă 48 de ore după fixarea la cald a culorii înainte de a spăla materialul textil decorat. Recomandat este să se spele articolul la maximum 40°C.

 

UNDE ȘI CÂND ARE LOC DIPLOMA

La Combinatul Fondului Plastic, din Strada Băiculești 29, București. Deschide Google Maps aici.

Între 2-11 octombrie, de luni până vineri, în intervalul 12:00-22:00, iar în weekend, între orele 10:00-22:00.

Intrarea este gratuită. Dar te rugăm să rezervi loc dinainte accesând acest link.

Accesul la Combinatul Fondului Plastic se face pentru un număr restricționat de persoane în acord cu măsurile de siguranță necesare în contextul actual. Wear a mask!

 

DESPRE DIPLOMA

Cea de-a șaptea ediție a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute, are loc în perioada 2-11 octombrie 2020, în spațiile UNAgaleria și SENAT din cadrul Combinatului Fondului Plastic, din București.

Combinatul Fondului Plastic reunește lucrările de diplomă ale absolvenților de artă, design și arhitectură din promoția 2020, un spațiu inedit de socializare, dar și o serie de jocuri în aer liber - printre care ping-pong la mesele #plasticfree by ASAP România și Lidl România (woop-woop!). 

Proiectele expuse au fost selectate de boardul creativ DIPLOMA din peste 380 de lucrări de diplomă înscrise în secțiunile de arhitectură, arte și design.

DIPLOMA 2020 prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un board creativ, care reunește în acest an peste 50 de seniori în domenii creative, profesioniști activi și dedicați ariei lor.

 

*short update

Congrats tuturor câștigătorilor: 

Alexandra Trocea

Alexandru Pitton

Marius Marian Hodorog

Pascu-Dinu Adam-Cristian