Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Plasticul nereciclat ne costă. Scump.

(VIDEO) MENIUL DE AZI: SOMON PE PAT DE PLASTIC

Trăim în plastic și ne hrănim cu plastic. La propriu. Un gând destul de înfiorător, nu-i așa? Alina, a.k.a. Aluziva, și-a dat seama cât de importantă este această problemă la nivel național și s-a implicat ASAP. Ea și-a dorit ca lumea să afle de gravitatea acestei probleme și a realizat un videoclip informativ în care discută despre diverse tipuri de plastic, despre microplastic, dar și despre soluțiile pe care le putem adopta fiecare dintre noi pentru a reduce consumul de plastic.

Încă de la apariția acestuia, prin anii 1900, oamenii au început să confecționeze din ce în ce mai multe lucruri din plastic. Atât de multe încât lucrurile au scăpat complet de sub control. Aproape în fiecare minut, în lume, se vând peste un milion de pet-uri. Și dacă acest lucru nu te convinge să iei inițiativă și să schimbi ceva în modul în care utilizezi plasticul, gândește-te că în fiecare săptămână, o persoană consumă în jur de 2.000 de microparticule de plastic, adică echivalentul unui card bancar.

Este timpul să faci o schimbare! E timpul să te informezi, să reduci consumul de plastic și să înveți cum să-l colectezi selectiv. E timpul să te înrolezi ASAP!  

Plasticul nereciclat ne costă. Scump.

Dă un share și susține schimbarea.