Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

ASAP face strigare: Trimite-ne ideea ta de upcycling!

Știm bine cât de multe deșeuri se adună zi de zi în jurul nostru. Câte grămezi imense de plastic pe care oamenii îl aruncă fără a se gândi prea mult.

ASAP însă întoarce perspectiva și te pune la treabă pentru binele planetei și al nostru, al tuturor: prin upcycling, deșeurile ne stimulează de fapt creativitatea; ceva distructiv devine constructiv. În loc să cumperi ceva nou, reutilizezi ceva existent. Din cutia de iaurt faci un ghiveci tocmai bun pentru cactusul tău. Și tot așa. Ți-am dat multe exemple ușor de făcut pe Instagramul și TikTok-ul ASAP.

Acum e timpul să ne arăți tu un exemplu gândit de tine despre cum să dai o viață nouă unui deșeu prin upcycling: fie că e vorba de o schiță sau desen cu ideea ta, o fotografie sau un clip de making-of cu obiectul refăcut de tine, așteptăm să ni-l trimiți până pe 24 octombrie pe e-mail la  revista@asap-romania.ro

Noi ne vom uita pe înscrieri și vom scrie despre ideile voastre chiar aici, în Revista ASAP. Ca și alții să preia soluția ta de upcycling și să facă lumea mai curată și mai sustenabilă.

 

Și, înainte să ne trimiți ceva, dacă nu ai făcut asta deja, semnează cu curaj Petiția ASAP!

Știri similare