Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

ASAP RETHINKING PLASTIC

Expoziție de Design Internațional la RDW

 

În lupta noastră ASAP împotriva plasticului am găsit multe soluții creative care să transforme un deșeu dăunător într-un obiect nou.

 

Acum, împreună cu Romanian Design Week și cu camarazii olandezi de la YKSI Expo din Eindhoven, am adus la RDW 2021 expoziția de design internațional Rethinking Plastic.

Ești mobilizat la Combinatul Fondului Plastic în București, între 4-13 iunie 2021, să vezi creațiile designerilor care și-au pus problema ASAP: cum să reducă impactul nociv al plasticului asupra mediului prin idei estetice și practice. Soluția? Prin reutilizare și upcycling, materialul are o viață mai lungă și primește valoare emoțională.  

Vei fi uimit să vezi la Rethinking Plastic cum filtrele de țigări devin vase, cum anumite larve mănâncă polistiren, cum tălpile adidașilor se pot face din gumă de mestecat reciclată sau cum se pot crea haine din fungus.

În expoziție este și camaradul Andrei Bryan Gourdarzi - fashion designer la revista ASAP, cu borsete/genți făcute din pungi de cumpărături, alături de alți designeri români: Mădălin Gheorghe cu obiectele lui printate 3D și Ferencz Borbala cu creațiile sale vestimentare din plastic reciclat. Lucrările lor vor ajunge apoi și la Dutch Design Week 2021.

 

 

Și pentru că ești înrolat ASAP, vei primi bilet gratuit la expoziție dacă adaugi codul ASAPxRDW la check-out pe ove.ro. Acționează rapid pentru că doar primii 200 de luptători ASAP au acest avantaj!

 

 

Știri similare