Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Candice Swanepoel x TROFIC of C

Brandul a fost creat din dragostea lui Candice pentru natură în adevăratul sens al cuvântului: născută în Africa de Sud, înconjurată de plajă și pădure, unde și-a găsit inspirația pentru fiecare colecție.

Sustenabilitatea este parte din lifestyle-ul ei, pe care l-a inclus în materiale. Din acest motiv, peste 50% din costumele de baie TROPIC OF C din acest sezon sunt fabricate cu nailon regenerat “ECONYL”, care transformă problemele deșeurilor în soluții sustenabile de modă, cu mai putțin consum de apă și de energie.  

 

Brandul este într-o dezvoltare sustenabilă continuă, folosind cele mai noi metode din industria textilă. De la o colecție la alta, pun în aplicare noi metode ecologice, cu care să-și lase cât mai puțin amprenta pe planetă.  

 

Nu s-a oprit doar la materiale, ci a ales să implementeze un sistem sustenabil și pentru ambalaje: de la etichete de hârtie reciclate 100%, la ambalaje din hârtie de piatră și pungi de îmbrăcăminte din plastic biodegradabile.

 

Dacă vrei, chiar se poate. E unul dintre multele exemple în care un singur om schimbă lumea.  

Pentru început, semnează Petiția ASAP!  

 

 

Sursă: https://www.forbes.com/sites/karineldor/2019/09/26/why-top-model-candice-swanepoel-launched-sustainable-swimsuit-brand-tropic-of-c/?sh=7dfaeb383ce8  

 

 

Models: Candice Swanepoel, Amilna Estevao & Kris Romanova

Still Life Photography: Hanna Tveite

Prop Stylist & Set Design: Heather Greene

Copywriter: Yulia Belozersky

 

 

Știri similare