Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Casa ASAP a.k.a hotspot-ul noii generații

Am pornit la drum cu un singur gând

Am pornit la drum cu un singur gând: să luptăm împotriva plasticului cum știm noi mai bine, să ne strângem împreună, să ne lăsăm să fim, să găsim soluții și să venim cu rezoluții.  

 

N-am vrut să rămânem c-o inimă de plastic, așa că am întors foaia drastic.  

Ne-am strâns o armată, petiția am semnat-o, dar nu am vorbit niciodată despre locul nostru, care a devenit acasă pentru cei mai dornici și talentați oameni ASAP.  

Casa ASAP e locul de baștină din București a tot ce înseamnă lupta noastră. Fiecare spațiu e special amenajat astfel încât să ne dăm frâu liber, să ne calculăm next steps și să ne manifestăm creativ, ca să nu vă facem să dați skip.  

Face parte din identitatea noastră, nu suntem ASAP fără o ”acasă”.  

Pereții din ”TikTok room”, așa cum o și cheamă, știu cel mai bine toate challenge-urile, melodiile și cel mai important, unde toți tiktokerii și-au găsit locul.  

Ines Stana, Claudisky, Alex Trif, Olivia Adams, Ana Gum și Ana Petcu sunt cei care i-au trecut pragul, s-au inspirat din casa ASAP și au transformat totul sub formă de content împotriva plasticului dăunător.

Și nu-i doar atât, dar toate la timpul lor. Nu-i prea târziu să dați follow ASAP pe TikTok, ca să vedeți ce mișcăm acolo și rămâi cu ochii-n patru, s-ar putea să ne cazi în plasă.  

În ”REC room” e altă treabă. De aici răsună vocile cu care dăm sfoară în țară despre ce mai mișcăm și cum pe plastic îl înfruntăm.

Nu-i muzeu, dar ”Expo room” e locul unde punem la loc de cinste ce faceți voi, oamenii pregătiți să facă o schimbare în bine, care se manifestă creativ: de la obiecte, alternative ale plasticului, picturi și sculpturi.  

Mai pe repede-nainte, casa e hot spot-ul mișcării ASAP, punct de întâlnire pentru cei pregătiți să facă o schimbare în lumea mea, a ta, a tuturor.  

Casa-i pregătită, armata intervine împotriva plasticului, dar mai avem multe de arătat și de demonstrat de la fața locului, din casa ASAP!  

 

Știri similare