Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Cum răstorni munții de unul singur

by Happy Tree

Vezi ce vezi în jurul tău și ești dezgustat. Înduri, rabzi, strângi din dinți, dar la un moment dat se aprinde ceva în tine și spui ”Stop”! Până aici”.

Well, cam asta e pe scurt prin ce a trecut atelierul Happy Tree, format din Victor Adrian Gafon, Ioana Adina Loloiu și Archie, the dog. Noii voluntari din echipa ASAP ocupă postul de designer de obiect. De ce? Check this out!

CE FACE HAPPY TREE

Fiind conștienți de problema plasticului din România și din lume, au fost hotărâți să găsească o soluție viabilă, creativă și folositoare. Au pus mâna la treabă și au învățat care-i mersul cu reciclatul plasticului. De la 0. Articole, păreri, cărți, experimente, experimente, experimente. Și așa s-a născut atelierul Happy Tree, un loc care dă o viață și o folosință nouă deșeurilor plastice.

Fie că e vorba de chestii utile sau decorative, ceea ce mulți numesc ”gunoi” este transformat în lucruri noi, utile și faine. Noi v-am zis pe scurt despre ce e vorba, însă îi lăsăm pe ei să se prezinte pe lung, aici.  

 

 

 

 

 

 

Este dificil să pornești la drum, dar atunci când chiar vrei să faci asta, treci mai rapid peste provocări și le transformi mai ușor în împliniri. Pui cărămidă cu cărămidă și te bucuri de proces.

 

SURSE

Happy Tree

 

Înrolează-te

Pune-te și tu în mișcare și înrolează-te!

Știri similare