Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Din vorbă în vorbă

 

Gloria Mara, regizor content Social Media a dat în scris câteva tips and tricks despre cum ajung informațiile despre planetă la tine:  

 

Știați că aproape 60% din utilizatorii de internet consideră rețelele de socializare principala sursă de informații și știri? Ei bine, rapiditatea cu care internetul răspândește noutăți a devenit o normalitate, iar dacă ne-am analiza comportamentul virtual, am afla că nu suntem dispuși să petrecem mai mult de 15 secunde pentru a citi un articol. Fun fact: în medie, un om dă scroll pe telefon proporțional cu înălțimea Muntelui Everest.

 

De la București în Praga și mai departe în Statele Unite, orice informație își găsește drumul pe internet și mai ales pe principalele platforme de comunicare. Nu este un secret că societatea contemporană este dependentă de comunicarea rapidă, însă ce am putea face pentru a fructifica timpul petrecut pe internet? ASAP România, de exemplu, și-a creat o comunitate online, unde oamenii află ce pot face pentru a-și reduce consumul de plastic, găsesc alternative și chiar sunt încurajați să își facă vocea auzită în cele mai creative moduri. Oricine se poate informa datorită internetului, iar odată ce ne-am atribuit cunoștințele, de ce să nu dăm și un share către prieteni. Distribuirea în masă a informațiilor aduce un impact semnificativ în mediul online, care mai apoi reușește să se concretizeze și în viața reală. Activiștii de mediu, și în general personalitățile online, se bazează exclusiv pe postări cu estetică atrăgătoare și informații utile, care sunt livrate către toți utilizatorii în mod egal.

 

Indiferent de generația din care faci parte, sigur ai învățat despre importanța comunicării, iar acum avem nevoie de transmiterea în masă a informațiilor cu privire la degradarea Planetei, astfel încât să demonstrăm că internetul este într-adevăr cea mai importantă unealtă în ziua de azi.

Sper că ai citit articolul până la final și că de acum înainte îți vei folosi prezența online într-un mod cât mai productiv!

 

Fă o schimbare și dă cu semnătura în Petiția ASAP!  

 

Știri similare