Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

H&M e ASAP!

Prin noua colecție “Science Story”

Prin noua colecție “Science Story”, parte din ”Innovation Stories”, platforma unde creațiile sunt realizate din materiale sustenabile și un design inovator.  

 

Cum e cu sustenabilitatea în modă?  

Colecția face parte din ”Innovation Stories”, platforma prin care H&M ia atitudine împotriva poluării și experimentează cu diverse materiale, de la fibra celulozică EASTMAN NAIA ™ Renew, realizată din 60% pastă de lemn și materiale plastice reciclate, Econyl, bumbac reciclat, la EVO, firul derivat din ulei de ricin și DESSERTO, alternativa vegană a pielii creată din plante de cactus și noul material de fabricație pentru brand.  

 

Cam cât de tare e să porți creații realizate pentru a schimba lumea în bine?  

Și e doar începutul.  
Elementul surpriză al acestei colecții este eticheta supradimensionată, care vorbește despre fiecare piesă vestimentară în parte și susține statementul întregii mișcări.  

Proporțiile, detaliile îndrăznețe și culorile alese pentru această colecție spun și mai multe despre ce poți face din materialele care sunt reciclate.  

H&M face pași mari într-o lume sustenabilă, care reciclează și reduce consumul de plastic, folosindu-se de inovație și design. Colecția e disponibilă începând cu 18 martie.  

 

Big up, H&M!  

Armata ASAP felicită inițiativele din industria modei în lupta lor pentru reducerea consumului de plastic.

Dacă vrei să schimbi ceva în problema plasticului, poți începe prin a semna Petiția ASAP, cu care dezvoltăm un ghid de implementare al unui sistem unitar de colectare selectivă a deșeurilor în școli.  

 

SEMNEAZĂ 

Dă cu semnătura aici: https://www.asap-romania.ro/petitie

 

Știri similare