Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Life in plastic is NOT fantastic

așa zice Georgiana Rotariu

Georgiana Rotariu, elevă în clasa a 12-a, este pasionată de ilustrație și dă viață la diferite scenarii și concepte care o frământă sau o atrag. S-a gândit cum ar putea pune plasticul într-o lumină proastă, dar într-un mod pe înțelesul tuturor și ne-a trimis și nouă ideea ei.

Hai să vedem ce spune:

Cred foarte tare că putem deveni mai buni dacă ne lăsăm inspirați de cei din jurul nostru. Platformele de social media sunt un instrument super util în acest sens și au capacitatea de a crea o schimbare.

Spre exemplu, un hashtag ca #lifeinplasticisNOTfantastic ar putea deveni viral și folosit de oameni din întreaga lume pentru a arăta cum, zi de zi, renunță din ce în ce mai mult la plastic și găsesc alternative pentru protejarea planetei. Oamenii ar vedea în stânga și-n dreapta oameni care renunță la plastic și promovează un altfel de stil de viață și s-ar gândi la schimbare. Acesta ar putea fi un prim pas.

 

 

Ce zici, folosești și tu de acum hashtag-ul sau găsești o metodă de a spune NU plasticului?

 

SURSE

Georgiana Rotariu

 

ÎNROLEAZĂ-TE

Dacă vrei să fii alături de noi, înrolează-te și abonează-te ca să fii la curent cu știri, soluții și proiectele pe care le desfășurăm

Știri similare