Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Lucruri mici

care contează mult

Orice schimbare, cât de mică, poate avea un impact mare.

Anual în Statele Unite ale Americii se consumă 238 de miliarde de litri de bere, iar jumătate din această cantitate se vinde la doză. Majoritatea inelelor care țin laolaltă 6 doze de bere ajung în ocean, unde devin o amenințare pentru viața marină.

Aproximativ 1 milion de păsări și 100.000 de viețuitoare marine sunt prinse și rămân blocate în plastic sau îl mănâncă și mor.

 

SOLUȚII SIMPLE

Nu a spus nimeni că trebuie să suferim în procesul de a înlocui plasticul. Avem capacitatea de a găsi metode prin care să ne fie și nouă bine, dar și altora. Și când spunem ”altora”, ne referim la restul viețuitoarelor cu care împărțim planeta.

Ce faci dacă nu vrei sau nu poți să schimbi comportamentul de consum?

Ca să schimbe efectul pe care îl au asupra animalelor, o companie din SUA a venit cu o idee inovatoare: au creat un material comestibil care este în același timp suficient de rezistent încât să-și facă treaba și să țină dozele la un loc. Aceste noi inele, în loc să omoare animale, le hrănesc.

Este prima dată când o astfel de soluție este integrată în industria berii și merge de minune. Ce înseamnă să te folosești de inovație și de tehnologie pentru a genera un bine comun.

Nu trebuie să vii cu astfel de idei care să influențeze major lumea în care trăim. Nu asta e provocarea. Dacă tu reușești să găsești o metodă de a înlocui și cea mai mică bucată de plastic și poți s-o pui în practică, aia e!

 

SURSE:

Saltwater Brewery

 

Înrolează-te

Înrolează-te ca să ai parte de anunțuri din care fie îți tragi informații, fie inspirație.

Dacă ești deja parte din armata ASAP, intră în contul tău și trimite-ne chestii tari pe care le-ai găsit, idei de implementat, soluțiile tale. Poți să ne spui și de ce vrei tu să faci schimbarea. Doar exprimă-te!

 

Știri similare