Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Modă din materiale reciclate

by Andrei Bryan Goudarzi

Andrei Bryan Goudarzi este un tânăr designer român întors recent din Paris cu un super vibe și un gând incurabil.  

Și-a propus să dea peste cap scena de modă și de design a Bucureștiului!  Creează de mână obiecte precum genți și diferite alte articole din materiale reciclate.

 

CE ȘI CUM FACE

În atelierul lui Andrei din București, diferitele articole, care ar fi ajuns altfel la gunoi, devin adevărate piese de colecție care reflectă cultura actuală. Aici sunt doar niște exemple din gențile create de el.

Multe din lucrări sunt experimente legate de materiale, forme și tehnici noi: de la conceperea de filtre de cameră pentru Instagram stories, branding și streetart până la vase și boluri din coji de citrice și modă de lux din ambalaje reciclate.

Experimentele sunt pentru el o sursă de inspirație cu ajutorul cărora crează diferite tipuri de produse, multe din ele reușind să depășească bariere considerate greu de trecut.  

Susține și tu o viață sustenabilă și dă-i un follow pe IG aici ca să vezi ce alte chestii tari mai crează din plastic și nu numai!  

 

SURSE

1. Andrei Bryan Goudarzi

2. Atelier Resolved

 

ÎNROLEAZĂ-TE

Vrei să aflii cum să ai o viață mai sustenabilă și să fii mai prieten cu natura? Înrolează-te și abonează-te la newsletter-ul ASAP! Te ținem la curent doar cu ce merită.

Știri similare