Înapoi
Contul meu Petiție Evenimente Soluții Știri

Planeta Pământ sau alta

idee de Gabriela Mihai

Fiecare percepție împărtășită îți arată o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Dacă rezonezi cu ea, te simți super bine când îți dai seama că mai sunt și alții ca tine, chiar dacă nu ai contact direct cu ei și nu îi cunoști.

Simpla lor existență dovedită îți dă impulsul că ”hei, nu-s singur!” :)

Azi prezentăm un alt membru al echipei de voluntari ASAP: Gabriela Mihai, care studiază istoria, dar este pasionată până peste cap de desen și și-a ales rolul de ilustrator la noi în armată. Spune ea singură mai jos de ce.

 

DE CE NU AICI? DE CE ALTUNDEVA?

În ciuda studiilor pe care le urmez, pasiunea mea e legată mai mult de partea artistică.

I consider this role so me! Pentru că emoțiile și mesajele se transmit mai clar prin artă (deși aceasta mai lasă și loc de interpretare, dar unde ar mai fi farmecul fără?) și imaginile valorează "cât o mie de cuvinte", iar acest mesaj trebuie transmis prin cât mai multe mijloace!

Imaginile creează impact indirect care, afectând subconștientul, schimbă involuntar comportamente. I am willing to help! Vreau să particip la schimbare! Iar asta este ceea ce știu mai bine să fac!

 

 

Lucrarea în sine nu propune o soluție, însă indică un risc! Se caută loc de trăit pe alte planete și se calculează ritmul de adaptare? De ce?

Pentru că e mai ușor să înlocuiești decât să schimbi.

Dar, ceea ce nu vedem este că problema e cea care se mută, nu e lăsată în urmă așa cum s-ar crede. Noi suntem de multe ori problema, noi lipsim planeta de culori și căutăm să decolorăm și restul spațiului existent. Ne-am asumat că doar noi suntem în Univers și ni-l însușim.

Dacă schimbarea nu are loc acum, plasticul va pluti și va acapara și ultimul loc "pur" al existenței. Universul se extinde neîntrerupt, problema este că și gradul de poluare face același lucru și pare că vrea să stabilească o egalitate în ritm.

 

SURSE

Gabriela Mihai

 

Înrolează-te

Înrolează-te ca să fii parte din schimbare!

 

 

 

 

 

Știri similare