Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

PRIMUL SUCCES AL PETIȚIEI ASAP

vezi ce va urma

Ne luptăm de aproape un an, dar când încep să apară și victoriile, suntem de neoprit.

 

Armata ASAP demarează primul proiect de colectare selectivă în cele 69 unități de învățământ din Sectorul 6 al Capitalei.  

De când am declarat război împotriva nepăsării în problema plasticului, am strâns peste 24.000 de semnături pentru petiția ASAP, iar acum s-au înrolat Primăria Sectorului 6, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Administrația Școlilor Sector 6 București și partenerii GreenPoint Management și Urban SA.  

Programul pilot se va desfășura până la finalul anului școlar în curs și va urmări:  

Vom sprijini școlile pentru achiziționarea și completarea infrastructurii de colectare separată a deșeurilor reciclabile și amplasarea pubelelor speciale în interiorul și exteriorul școlilor.  

Vom face campanii de educare adresate elevilor, prin care ne vom asigura că aceștia vor colecta deșeurile pe categorii: plastic, hârtie, metal, sticlă și vor ști unde ajung ele după colectare.  

Vom primi și vom corela datele de la furnizorul de salubritate, pentru a afla cum stăm cu colectarea selectivă și ce putem face pentru a îmbunătăți gradul de reciclare.

 

Și nu punem ”STOP” când abia ne-am intrat în rol.  

În anul școlar 2021, ne-am propus să ne extindem programul în toate reședințele de județ din România și în celelalte sectoare din București, urmând ca până în anul 2025, acesta să fie implementat și preluat la nivelul întregii țări.  

Camarazi din toată țara, haideți să câștigăm lupta împotriva plasticului și să înrolăm în armata ASAP oameni care cred în schimbare.  

Ne-am propus să strângem 50.000 de semnături și nu-i timp de pierdut.  

Te bagi? Semnează petiția ASAP aici!  

Știri similare