Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Scary Plastic Things: Armata de zombie din spatele tău

Dacă ai simțit vreodată o bătaie ușoară pe umăr și, atunci când te-ai întors, nu ai văzut pe nimeni, această poveste de groază e pentru tine. 

Izolează-te într-o cameră în care să fii sigur că ești doar tu și numai tu, fii cu urechile ciulite și citește mai departe. 

Ce îți spunem acum îți va face inima să bată ca un tobar de death metal: peste tot pe unde mergi e mereu în spatele tău o armată înfometată de zombie al căror număr crește pe zi ce trece. Pe măsura cantității de ambalaje de plastic care se vinde în fiecare minut: un milion de bucăți. 

Și, ca niște bestii nenaturale ce sunt, îți mânâncă încet-încet creierul și mintea, făcându-te să consumi tot mai mult și mai irațional, fără a ține cont de consecințe și de cum ceea ce faci afectează mediul înconjurător. Și hoarda de zombie se divide și tot sporește ca ciupercile otrăvitoare după ploaie, pentru că jumătate din deșeurile plastice de pe glob sunt generate de ambalaje, cea mai mare parte nefiind vreodată reciclată sau incinerată. 

Așa că, dacă te simți urmărit, nu te înșeli deloc. Armata de zombie urlă după creierul și conștiința ta ecologică. Tot ce poți face pentru a scăpa din mâinile lor descărnate e să te alături Armatei Selectării Atente a Plasticului unde vei învăța tehnica colectării selective. Și, mai mult, să semnezi în forță Petiția ASAP!

Știri similare