Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Strange Plastic Things: Monstrul marin ucigaș

Vino mai aproape de focul de tabără ASAP și hai să-ți povestim de o creatură care a băgat frica în oasele tuturor viețuitoarelor din oceane în ultimii ani, CHIAR și în acelea care nu au oase. 

A speriat până și balenele ucigașe, creaturi despre care se știe că nu au frică de nimic. De rechini nu mai vorbim, și-ar dori cu siguranță să nu mai înșface niciodată vreun picior de înotător doar să nu mai aibă de-a face cu Monstrul. 

Monstrul e atât de perfid încât nici măcar nu e atât de imens să întunece apa. Ba chiar poate fi chiar cât o micro-particulă pe care orice pește o poate înghiți fără să vrea împreună cu planctonul de la micul-dejun. Dar poate înota și în bucăți mai mari astfel încât să prindă o pasăre pe cale dispariție în lațul său, care rămâne captivă fără scăpare. 

Acum te întrebi cine a produs Monstrul. Așa cum doctorul Frankenstein și-a creat un monstru, monstrul marin de care vorbim a fost creat de fiecare dintre noi. Din risipa, neglijența și indiferența noastră s-a întrupat. 5 trilioane de bucăți de plastic se află deversate acum în oceane, pândind mereu următoarea victimă. Iar singurul mod prin care putem pune monstrul în plasă e prin reciclare și colectare selectivă. Fii alături de ASAP și hai să-i venim de hac semnând Petiția ASAP!

Știri similare