Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Strange Plastic Things: Vampirul de la tine din casă

Vreți să auzi ceva care o să-ți facă pielea de găină? E vorba despre un monstru cu un look seducător, de sweeatheart, dar cu o lovitură fatală, de killer. Un ucigaș în serie pe care îl cunoști și tu și îl inviți în fiecare zi la tine în casă fără să-ți dai seama de ce e în stare. 

Să-i spunem Adevăratul Vampir. Cel pe care lumina soarelui nu-l afectează ci, mai mult, îi dă putere. Și ia diferite forme ca un viclean shapeshifter. Nu a fost crescut într-un castel în Transilvania, ci pe linia de manufacturare a unei fabrici. Nici nu se luptă cu un vârcolac pentru inima unei muritoare dar mușcă la fel de periculos din sănătatea ta și a tuturor muritorilor. 

Și cel mai grav, trăiește aproape pentru totdeauna, de la 450 ani până la un infinit de ani. Nu poți să-l oprești cu niște usturoi ci doar prin reciclare și colectare selectivă. Dacă te alături ASAP vei învăța să-l îmblânzești și să-i tai colții de plastic ca povestea de groază pe care o trăim să aibă o continuare fericită. Și îi vei da lovitura fatală dacă semnezi Petiția ASAP!

Știri similare