Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

Upcycling de avangardă pentru costume de Halloween

Primiți cu upcycling-ul? În loc să mai comanzi lucruri de pe net pentru a-ți face acel costum-statement de Halloween care să atragă toate privirile și love reacts-urile, ce ar fi să te uiți ce materiale refolosibile mai ai prin casă? Poate vei fi surprins de ce vei găsi. 

Designerul Ken Tanabe exact asta a făcut. Începând din 2003, folosind doar lucrurile aflate prin gospodăria proprie și imaginația sa cu ramificații în designul Bauhaus și de avangardă, a asamblat o serie de costume originale de Halloween folosind doar banda adezivă, foarfece și haine negre. DVD-uri, carcase de CD-uri, baloane gonflabile, cutii pentru depozitare, coșuri de gunoi, toate sunt materiile prime din care Ken și-a compus costumele.

Cea mai recentă creație este un outfit compus din ambalaje metalice rămase de la un serviciu de livrare a legumelor și legumelor la care designerul a apelat în timpul pandemiei de COVID-19. 

E un exemplu ingenios de creativitate dată de upcycling. Dacă tu și crezi în puterea noastră de a schimba soarta plasticului, semnează acum Petiția ASAP!

 

Resurse foto: https://www.designboom.com/design/ken-tanabe-halloween-costumes-from-everyday-objects-10-31-2020/

Știri similare