Ateliere interactive pe tema reciclării în liceele din București

ASAP România organizează la finalul lunii septembrie 2023 6 ateliere de joacă pe tema colectării separate și a reciclării în 3 licee și colegii importante din București: Liceul Teoretic Jean Monnet”, Colegiul Național Iulia Hașdeu” și Colegiul Național Grigore Moisil”.

Pentru ca sesiunile să fie cât mai interactive și experiența să fie completă, ele vor fi desfășurate și ghidate de Alex Zamfir, cunoscut în mediul online ca Cel mai bun tată” și creatorul jocului, alături de ASAP. Jocul Adevăr sau Reciclare” va fi modalitatea prin care el va încerca să îi facă pe liceeni să se apropie de subiectul colectării separate, un instrument care le va oferi și o doză de curiozitate sau de amuzament, dar și provocări despre plastic și utilizarea lui sau informații importante despre reciclare.

Ca parte din această inițiativă, începând cu luna octombrie, echipa ASAP va trimite către 100 de licee și colegii naționale din Municipiul București un kit educațional pentru cadrele didactice, care va include o fișă de lucru pentru orele de dirigenție sau educație pentru mediu, dar și un joc Adevăr sau Reciclare.

Proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primăriei Municipiului București / Consiliului General al Municipiului București și nu implică nicio responsabilitate din partea Autorității Finanțatoare.

Pentru mai multe informații despre proiectul Adevăr sau Reciclare, vă rugăm să urmăriți și paginile de social media ale programului ASAP România.

Află despre proiectele ASAP!

Vezi toate proiectele