ÎNSCRIE-TE PÂNĂ PE 06 NOIEMBRIE LA ORELE 17.00!

ASAP ROMÂNIA ȘI ANIMEST ÎI INVITĂ PE ELEVII DIN BUCUREȘTI, JUDEȚELE ILFOV ȘI CONSTANȚA SĂ ÎȘI IMAGINEZE UN EROU AL RECICLĂRII:

2040.
ÎN ROMÂNIA ÎNCĂ SE MAI ARUNCĂ PLASTIC LA GUNOI.
UN EROU/O EROINĂ DECIDE SĂ IA SOARTA PLASTICULUI ÎN PROPRIILE MÂINI.

DACĂ ÎȚI PLACE SĂ DESENEZI ȘI EȘTI ELEV DE GIMNAZIU SAU DE LICEU, PARTICIPĂ LA CONCURS ȘI CÂȘTIGĂ PREMII VALOROASE PENTRU TINE, PENTRU ȘCOALA TA ȘI PENTRU PROFESORUL CARE TE ÎNSCRIE!

CUM PARTICIPI?

 1. CITEȘTE REGULAMENTUL CONCURSULUI ȘI ASIGURĂ-TE CĂ RESPECȚI CRITERIILE PENTRU PARTICIPARE
 2. DESCARCĂ ȘABLONUL DE BANDĂ DESENATĂ DE AICI ȘI DESENEAZĂ POVESTEA TA, RESPECTÂND INSTRUCȚIUNILE
 3. ROAGĂ UN PROFESOR DIN ȘCOALA TA SĂ ÎNSCRIE LUCRAREA ÎN CONCURS COMPLETÂND FORMULARUL DE MAI JOS PÂNĂ PE 06 NOIEMBRIE 2023, ORELE 17.00

CÂȘTIGĂ UN HOVERBOARD PENTRU TINE ȘI O TABLĂ INTERACTIVĂ PENTRU ȘCOALA TA!*

* 4 PREMII PENTRU BUCUREȘTI ȘI JUDEȚUL ILFOV ȘI 4 PREMII PENTRU JUDEȚUL CONSTANȚA VOR FI OFERITE ÎN CADRUL CONCURSULUI BANDA ASAP: OPT TABLE INTERACTIVE PENTRU ȘCOLILE GIMNAZIALE ȘI LICEE ȘI CÂTE UN HOVERBOARD PENTRU CEI 8 ELEVI AUTORI AI BENZILOR DESENATE DECLARATE CÂȘTIGĂTOARE DIN BUCUREȘTI, JUDEȚUL ILFOV ȘI JUDEȚUL CONSTANȚA. UN CURS ONLINE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ VA FI OFERIT FIECĂRUI PROFESOR CARE A ÎNSCRIS ÎN CONCURS ELEVUL DECLARAT CÂȘTIGĂTOR. REZULTATELE CONCURSULUI VOR FI ANUNȚATE PE 27 NOIEMBRIE 2023. MAI MULTE DETALII ÎN REGULAMENTUL CONCURSULUI BANDA ASAP

FORMULAR DE ÎNSCRIERE BANDA ASAP

CONCURS DE BENZI DESENATE PE TEMA RECICLĂRII

  TOATE CÂMPURILE MARCATE CU * SUNT OBLIGATORII.

  AVEȚI POSIBILITATEA DE A ÎNSCRIE MAXIMUM 10 LUCRĂRI PER FORMULAR.
  DACĂ DORIȚI SĂ ÎNSCRIEȚI MAI MULTE LUCRĂRI ÎN CONCURS, PUTETI COMPLETA DIN NOU FORMULARUL DE PARTICIPARE.

  DATE DE CONTACT PROFESOR COORDONATOR

  Datele profesorului coordonator vor fi utilizate de către Organizator în scopul informărilor necesare pe perioada concursului și, după caz, pentru a intra în posesia premiului.

  ÎNCĂRCARE FIȘIERE BENZI DESENATE

  Fiecare scan trebuie să fie complet și corect făcut, să aibă claritate astfel încât să poată fi citit tot textul și să se vadă toate desenele. Toate benzile desenate încărcate trebuie să fie realizate în șablonul de bandă desenată.
  Pot fi încărcate doar fișiere de tip png, jpg, pdf. Dimensiunea maximă a fișierelor nu poate să depășească 10 MB. Înainte de încărcarea în formular, fiecare fișier trebuie redenumit cu numele elevului autor.
  Pentru fiecare bandă desenată încărcată în formular, trebuie să completați în câmpurile dedicate și titlul benzii desenate (numele dat de elevul autor poveștii), numele & vârsta elevului autor, precum și o scurtă descriere a benzii desenate (opțional).  NUMELE ȘI VÂRSTA ELEVULUI AUTOR VOR FI UTILIZATE PENTRU PROMOVAREA ÎNSCRIERILOR PE CANALELE DE SOCIAL MEDIA ASAP ROMÂNIA ȘI, DUPĂ CAZ, PENTRU PROMOVAREA CÂȘTIGĂTORILOR CONCURSULUI PRIN INTERMEDIUL PRESEI LOCALE ȘI NAȚIONALE ȘI PE CANALELE ASAP ROMÂNIA.


  Puteți înscrie benzi desenate provenite de la elevii înmatriculați în unitatea de învățământ PE CARE O REPREZENTAȚI până la data de 31 mai 2023!  Află despre proiectele ASAP!

  Vezi toate proiectele